Vertrouwenscontactpersoon (VCP)

De Vertrouwenscontactpersoon is binnen de Judo Bond Nederland het eerste aanspreekpunt voor iedereen die te maken heeft met seksuele intimidatie of ander ongewenst gedrag en hier met iemand over wil praten. De VCP is beschikbaar voor iedereen die opmerkingen of vragen heeft over Seksuele Intimidatie of die over een concreet incident een gesprek wil met de JBN. De VCP is er voor sporters, ouders van sporters, toeschouwers, kaderleden, vrijwilligers en bestuur. De VCP kan u ook doorverwijzen naar NOC*NSF vertrouwenspersonen.

Contactgegevens JBN Vertrouwenscontactpersoon

Krijgt u onverhoopt de voicemail, laat dan uw naam en telefoonnummer achter, en vermeldt bij voorkeur ook een tijdstip waarop het u uitkomt om terug gebeld te worden. U kunt er ook voor kiezen om het op een ander tijdstip opnieuw te proberen.

Meer informatie van de Judo Bond Nederland en NOC/NSF treft u hier!