Geuldal toernooi.

Laatste nieuws Hits: 494

Vandaag (4/11) reisden we met 7 judoka’s af naar het Geuldaltoernooi in Valkenburg.2018 11 04 geuldal

Er werd door Ivanne, Esmeralda, Timo, Laszlo, Isa en Marijn gestreden in poultjes van max 7 judoka’s, Ryan judode in een afvalstysteem. Per poule was er maar een 3de plaats.

Ivanne beet de spits af. Ze wist 3 van de 5 partijen te winnen, waarbij ze zelfs als enige van de latere winnares won. Hiermee behaalde ze de 🥉plaats.

Esmeralda judode tegen judoka’s van 1 en 2 gewichten hoger, maar ze wist beide partijen met ippon te winnen. 🥇

Ryan wist met 3 winstpartijen door te stomen naar de finale deze verloor hij helaas. Ook de partij om het zilver wist hij helaas niet te winnen. Maar toch een 🥉 plaats voor Ryan

Timo zat in een poule met 3 sterke judoka’s. Toch wist hij een partij op zijn naam te schrijven. Een mooie 🥉 plaats voor Timo.

Laszlo wist eindelijk een partij op zijn naam te schrijven. De overige 4 partijen wist hij helaas niet te winnen. Een 5de plaats maar voor al een overwinning op zichzelf💪🏻.

Isa zat in een poule met 5 andere judoka’s. 4 van deze partijen won ze met ippon. In de andere partij wees de scheidsrechter haar als winnaar aan. Een 🥇 plaats voor Isa.

Marijn mocht de dag namens JC Reuver afsluiten. In een poule van 5 verloor ze 2x maar won ze ook 2x met ippon. Een 🥉plaats voor Marijn.

Gefeliciteerd allemaal!

Esmeralda bedankt voor het coachen.

Afdrukken