Judoclub Reuver

Omdat judo zo'n leuke sport is

Veel gestelde vragen: JBN contributie

Recentelijk krijgen we diverse vragen over de contributie van de judobond nederland. Door op 'Lees meer' te drukken onder dit artikel komt u bij een overzicht van veelgestelde vragen. Wij vertrouwen erop op u op deze manier de meeste antwoorden te kunnen geven.

Is de contributie van de Judo Bond Nederland verplicht?

In de statuten van onze vereniging is opgenomen dat alle leden die aan judo doen binnen onze vereniging verplicht lid zijn van de Judobond Nederland. Dit heeft zowel een verzekeringstechnische achtergrond. Ook worden van deze gelden de leraren bijgeschoold, kampioenschappen georganiseerd en ontvangt men het blad Judovisie.

Wie zorgt voor de betaling van de JBN contributie?

Vanaf 1 juli 2010 moet iedereen de JBN contributie zelf betalen. Voor de contributie vanaf 2011 ontvangt iedereen thuis een acceptgiro die u zelf dient te betalen. Onze secretaris en penningmeester kunnen in Sportlink (het administratieprogramma van de JBN) zien wat uw lidstatus is bij de JBN.

Waarom is Judoclub Reuver gestopt met collectieve betaling?

Ondanks de invoering van diverse contributiesystemen in de afgelopen jaren is de JBN er niet in geslaagd het collectief betalingssysteem goed op te zetten. Hierdoor is de incasso, het verkrijgen van de ledenpassen en de betaling uitgelopen op een adminstratieve chaos die teveel werk met zich mee brengt voor ons dagelijks bestuur.

Dus de JBN contributie over 2010 moet nog betaald worden?

Ondanks dat u van de JBN reeds de contributie nota's voor 2011 aan u heeft verstuurd moet JCR 2010 nog afhandelen met de JBN. Zodra het een en ander 100% helder is zal JCR nog de contributie 2010 bij de leden incasseren. In de tussentijd heeft de JBN de ledenstatus van iedereen wel op actief gehouden.

Waar kan ik terecht met vragen over de contributie van de JBN?

Vragen kunt u stellen per e-mail aan zowel  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als ook tijdens de trainingen op zaterdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur, volgens dienstrooster is er wekelijks een bestuurslid aanwezig.

U bevindt zich hier: Home Info JCR Veel gestelde vragen: JBN contributie