Veel gestelde vragen: JBN contributie

Is de contributie van de Judo Bond Nederland verplicht?
In de statuten van onze vereniging is opgenomen dat alle leden die aan judo doen binnen onze vereniging verplicht lid zijn van de Judobond Nederland. Dit heeft zowel een verzekeringstechnische achtergrond. Ook worden van deze gelden de leraren bijgeschoold en kampioenschappen georganiseerd.

Wie zorgt voor de betaling van de JBN contributie?


Vanaf 1 juli 2010 moet iedereen de JBN contributie zelf betalen. Voor de contributie vanaf 2011 ontvangt iedereen thuis een acceptgiro die u zelf dient te betalen. Onze secretaris en penningmeester kunnen in Sportlink (het administratieprogramma van de JBN) zien wat uw lidstatus is bij de JBN.

Waarom is Judoclub Reuver gestopt met collectieve betaling?
Ondanks de invoering van diverse contributiesystemen in de afgelopen jaren is de JBN er niet in geslaagd het collectief betalingssysteem goed op te zetten. Hierdoor is de incasso, het verkrijgen van de ledenpassen en de betaling uitgelopen op een adminstratieve chaos die teveel werk met zich mee brengt voor ons dagelijks bestuur.

Waneer stopt de contributie vande JBN.
Als u stopt met judo dient zelf het lidmaatschap van JBN te beeindigen.

Waar kan ik terecht met vragen over de contributie van de JBN?
Vragen kunt u stellen per e-mail aan zowel  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.