Danke Sinterklaasje.

Zaterdag 26 november bracht de goedheiligman met zijn pieten weer een bezoek aan de judoclub.2022 11 26 sinterklaasje
De groepen 1,2 en 3 waren voor deze gelegenheid samengevoegd tot 1 groep.
De dojo was mooi versierd en de kinderen vonden het maar wat spannend. Sinterklaas had heel wat voor te lezen uit zijn grote boek.
Ook dit jaar hadden de kinderen weer mooie kleurplaten gekleurd en hadden Sint en de pieten de eer om de mooiste uit te kiezen. De prijswinnaars kregen van Sinterklaas een leuke prijs.
Tot slot kregen alle kinderen een chocoladeletter, mandarijntjes en wat pepernoten en toen was het alweer tijd om zingend afscheid te nemen van Sinterklaas.

Deze dag werd mede mogelijk gemaakt door Jan Linders Offenbeek, hartelijk dank daarvoor.

Jan Linders

District kampioenschappen -12 jaar

Limburgs kampioenschappen -12 in Roermond.2022 11 20 dk 12

3 bronzen plakken voor JC Reuver
Sil, Joes en Senn

Mason kreeg helaas niet wat hij verdiende na ook een goed toernooi.
Op naar de volgende!

NK -15, Geuldal toernooi Valkenburg

Vandaag 13-11 name er 8 JCR judokas deel aan het Geuldaltoernooi en een judoka aan het sterk bezette Residentietoernooi in Den Haag.2022 11 13 nk 15

Matvii wist het in Den Haag tot de finale te schoppen. Een geweldige prestatie! Hij verloor helaas van een van zijn trainingsmaatjes, maar behaalde een mooie 2e plaats.

Ook de judoka's in Valkenburg zette hun beste beentje voor. Imke en Ivanne streden zelfs in 2 leeftijdsklasse. De leverde de volgende resultaten op:
🥇Ivanne (-15), Imke (-18) Joes, Mason ze wonnen allemaal al hun partijen met Ippon
🥈Timo, Laszlo, Imke (+18)
🥉Michel

Jort kon helaas geen partij winnen in de samengevoegde poule van -66 en +66.
Ivanne won in de -18 meteen een partij met armklem, maar kon verder geen partij meer in de wacht slepen.

Ook in 2022 bezoekt sinterklaas JCR

Beste Judoka’s en ouders/verzorgers,sinterklaas

Zoals jullie weten komt op zaterdag 12 November onze Sint met zijn Pieten weer aan in Nederland. Op zaterdag 26 november zal de goedheiligman de groepen 1 ,2 en 3 van Judoclub Reuver bezoeken.

De normale lessen komen deze zaterdag te vervallen en er zal één gezamenlijke training voor deze 3 groepen plaatsvinden. De les zal voor deze groepen om 09.45 uur starten en tot ongeveer 11.30 uur duren.
Onderaan op deze webpagina kun je een kleurplaat downloaden. Doe je uiterste best om deze zo mooi mogelijk te versieren en lever de kleurplaat uiterlijk zaterdag 19 november in.
We zullen de kleurplaten ophangen in de judozaal en voor de mooiste exemplaren is er per groep een mooie prijs! Sinterklaas en zijn pieten zullen tijdens het bezoek de mooiste kleurplaten uitkiezen.

De sinterklaasactiviteit is alleen voor de judoka’s van judoclub Reuver. Houdt de site goed in de gaten in verband met eventuele wijzigingen van de maatregelen. Er bestaat namelijk altijd een kleine kans dat het niet door kan gaan.
Mocht uw kind klachten hebben, dan is het helaas de bedoeling dat hij of zij thuis blijft. Geef dit dan wel even door, dan kunnen we zorgen dat we de lekkernij apart houden.

Met vriendelijke groet,

Judoclub Reuver

p.s. eventuele allergieën waar we rekening mee moeten houden graag doorgeven aan Romi Jacobs (06-30397185 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Download kleurplaat.
Kleurplaat groep 1
Kleurplaat groep 2
Kleurplaat groep 3

Dit feest werd mede mogelijk gemaakt doorJan Linders

Interne competitie (15/10) en DK-15 (16/10)

Interne competitie Horst
Afgelopen zaterdag was weer de eerste interne competitie van het seizoen. Er werd door 9 JCR judoka's hard gestreden, er werden mooie ippons gescoord, verwurgingen gemaakt en heel hard gewerkt. Dat leverde de volgende resultaten op:
🥇Dana, Senn, Sil, Joes
🥈Jort
🥉Dayenne, Darlene, Mex en Liam

Gefeliciteerd toppers💪

Imke, Ivanne, Rik en Roy bedankt voor het coachen.

DK-15 Roermond2022 10 19 dk 15
Timo, Ivanne, Dana, Rik en Jort vertegnwoordigde JCR op het DK-15 in Roermond.
De 4 beste van iedere gewichtsklasse plaatsen zich voor het NK op 5 november in Hoogeveen
🥇Ivanne
🥈Timo
🥉Rik en Jort
Dana wist zich helaas niet te plaatsen, maar heeft heel hard gestreden.

Ivanne, Timo, Rik en Jort veel succes op het NK💪

Koen en Esmeralda bedankt voor het coachen.

Judo marathon was ......

WAUW dat is onze judomarathon in 1 woord. De finale met Juul Franssen was erg leuk. Wat was het 50 uur lang een gaaf judofeest. De marathon zit erop, trainer Cor kan zijn verjaardag gaan vieren. Hij heeft de volledige 50 uur vol gemaakt, net als onze penningmeester Michel Bloemers overigens. Ook sommige judoka’s hebben (heel) veel op de mat gestaan. Oud judoka’s die het weer eens hebben aangedaan herken je aan de spierpijn 😉
L1 en dagblad de Limburger waren er voor reportages, hou de krant en TV dus in de gaten. Omroep p&m maakte bij de start al een reportage (zie video).
Bedankt dat jullie ons kwamen steunen door aan te moedigen en mee te doen. Een hele dikke bedankt is er voor de activiteitencommissie die speciaal voor de judomarathon uitgebreid was.

Gemeente BeeselJudo Bond Nederland | L1 | De Limburger | Juul Franssen | 1Limburg |

Bron Omroep P&M Beesel

2022 10 24 juul