UITNODIGING AFSLUITING SEIZOEN 2019-2020

Wanneer: Donderdag 9 juli.
Waar: De Walsberg te Reuver
Hoe laat: 17.45 – 20.00 uur
We verzamelen om 17.45 uur tegenover de Mariahoeve (Beeselseweg 15). Zie ook plattegrond. Van hieruit lopen we naar de trainingslocatie (de Walsberg). Het is, net zoals bij de trainingen op het sportpark, ouders niet toegestaan om de training bij te wonen. Om 20.00 uur kunnen de kinderen weer bij de verzamelplaats opgehaald worden.

2020 06 28 walsberg1

Jullie kunnen vies worden tijdens deze training. Het is om die reden ook niet aan te raden je judo jas aan te doen. We willen jullie vragen om wel in sportkleding aanwezig te zijn; T-shirt, sport broek en gymschoenen. Neem ook een bidon met water, handdoek en een setje reserve kleren mee. We gaan er vanuit dat iedereen aanwezig zal zijn. Indien je niet kunt komen dan graag afmelden bij Cor Bosman per mail vóór dinsdag 7 juli. De RIVM richtlijnen zullen nog steeds opgevolgd moeten worden. Graag hier rekening mee houden en daar naar handelen. Tot donderag 9 juli!

Sportieve groeten van de activiteiten commissie van JC Reuver.

p.s. denk aan de tekencontrole na de training

Aanpassen groep indeling donderdag training.

Omdat nu ook de jongeren tot 18 jaar een versoepeling kennen passen we de groepen aan. Afhankelijk van de ervaring passen we dit wellicht volgendelogo jcr week aan, om daarmee iedereen zo goed mogelijk te kunnen laten trainen.
Uiteraard zorg je voor de juiste hygiëne en houden ouders gepaste afstand bij het halen en brengen. Hou hierbij ook rekening met de andere gebruikers van de velden.
Groepsindeling donderdag 4 juni
18:00 uur (zaterdag)groepen 1&2
19:00 uur (zaterdag)groepen 3&4
20:00 uur senioren

Hervatten trainingen leden > 18 Jaar.

Beste leden,

Inmiddels zijn we alweer 2 weken judosopecifiek aan het trainen. Het is heel fijn om weer samen met judo bezig te zijn en we kijken er ook naar uit om logo jcronze leden vanaf 18 jaar weer te mogen begroeten!

Bedankt!
Dank aan zowel het beheer van Jong Nederland groepsgebouw ’t Anker en sportpark Dijckerhof voor het beschikbaar stellen van buitenruimte.

Judoka’s vanaf 18 jaar.

WE GAAN (DEELS) weer starten!

Beste Jeugd en jongere Judoka’s,logo jcr

We gaan starten en hebben er ontzettend veel zin in! In samenspraak met de gemeente Beesel en veiligheidsregio zijn we tot passend protocol gekomen. Hiermee borgen we naleving van de veiligheidsvoorschriften en jullie kunnen lekker sporten.

Wat gaan we doen?
We gaan Judo specifieke trainingen doen, bovenal lekker samen zweten!

Geen judo lessen t/m woensdag 20 mei.

Beste judoka’s en ouders,logo jcr

Tot en met woensdag 20 mei vervallen alle reguliere judolessen. Hiermee geven we gehoor aan de oproep van het kabinet en sportkoepel NOC/Nsf in de bestrijding van het Corornavirus.

Via onze website en social media zullen we jullie informeren over verdere ontwikkelingen.

Met sportieve groet
Namens het Bestuur

Jhon Ramaekers
Voorzitter

trainin canceled

JJCL 2e ronde / District kampioenschappen -18 jaar.

Gisteren (15/2) stond de tweede ronde van de JJCL op het programma en vandaag (16/2) het DK -18.2020 02 16 dk 18

JJCL
Alle 4 de teams van de Reuver/Budokai combinatie hebben hin beste beentje voor gezet. Met het volgende resultaat:
Het Meisjes team won al hun wedstrijden met 3-2.
Jongens team 1 verloor 1 wedstrijd en won er 2.
Jongens team 2 wist een van de 3 partijen op hun naam te zetten.

Jongens team 3 draaiden hun poule dubbel vanwege het uitvallen van twee teams. De eerste twee wedstrijden verloren ze en de volgende 2 twee wisten ze te winnen.
Hiermee hebben alle teams zich gehandhaafd in hun poule.

DK-18
Zowel Laszlo ( als laatste jaar -15) als Imke behaalde een mooie 🥈 medaille. Daarmee hebben ze zich beide geplaatst voor het NK -18 op zaterdag 29 februari in Den Haag.

Laszlo en Imke van harte gefeliciteerd en veel succes op het NK.