Geen judo lessen t/m dinsdag 28 april.

Beste judoka’s en ouders,logo jcr

Tot en met dinsdag 28 april vervallen alle reguliere judolessen. Hiermee geven we gehoor aan de oproep van het kabinet en sportkoepel NOC/Nsf in de bestrijding van het Corornavirus.

Via onze website en social media zullen we jullie informeren over verdere ontwikkelingen.

Met sportieve groet
Namens het Bestuur

Jhon Ramaekers
Voorzitter

trainin canceled

JJCL 2e ronde / District kampioenschappen -18 jaar.

Gisteren (15/2) stond de tweede ronde van de JJCL op het programma en vandaag (16/2) het DK -18.2020 02 16 dk 18

JJCL
Alle 4 de teams van de Reuver/Budokai combinatie hebben hin beste beentje voor gezet. Met het volgende resultaat:
Het Meisjes team won al hun wedstrijden met 3-2.
Jongens team 1 verloor 1 wedstrijd en won er 2.
Jongens team 2 wist een van de 3 partijen op hun naam te zetten.

Jongens team 3 draaiden hun poule dubbel vanwege het uitvallen van twee teams. De eerste twee wedstrijden verloren ze en de volgende 2 twee wisten ze te winnen.
Hiermee hebben alle teams zich gehandhaafd in hun poule.

DK-18
Zowel Laszlo ( als laatste jaar -15) als Imke behaalde een mooie 🥈 medaille. Daarmee hebben ze zich beide geplaatst voor het NK -18 op zaterdag 29 februari in Den Haag.

Laszlo en Imke van harte gefeliciteerd en veel succes op het NK.

Louis Hasselmann toernooi, Baexem.

Vandaag (2/2) name we met maar liefst 17 JCR judoka's deel aan het 13e 2020 02 02 HasselmannLouis Hasselmann toernooi.

🥇
Ruben

🥈
Ivanne
Imke
Mason
Max van L
Laszlo
Ryan

🥉
Max H
Jort
Mathijs
Dirk

Joes, Timo, Marijn, Rik, Fem en Luuk vielen helaas buiten de prijzen.

Wat heeft iedereen hard gewerkt! Ga zo door, dan volgen er nog meer winstpartijen💪🥋🏅.

Gefeliciteerd allemaal!

Miriam, Roy en Laszlo bedankt voor het coachen!

Ouder (ju)doe dag

Beste (groot)ouders,judoka 2
Als trouwe supporter steunt u uw (klein)zoon of -dochter waar mogelijk bij hun sport.
Halen en brengen naar trainingen en wedstrijden, kijken naar de judolessen ……
Maar zaterdag 8 februari is het eindelijk zo ver. Dan mag u samen met uw (klein)kind
een hele judoles meedoen. Samen de mat op voor een unieke ervaring!
Deze dag kunt u zelf de sport van uw (klein)zoon of -dochter beleven.
Een joggingpak of sportkleding (bij voorkeur zonder rits) is voldoende om die dag mee
te doen. Vergeet niet uw sieraden en/of bril af te doen.
We zien jullie graag zaterdag 8 februari a.s. samen met uw (klein)zoon of (klein)dochter
op de judomat onder het motto: "samen ontspanning door inspanning".
Bestuur en trainers Judo Club Reuver

Toernooi Gemert.

Zondag (19/1) namen Ruben, Sil, Imke, Marijn, Ivanne, Dirk, Timo, Laszlo en Ryan deel aan het toernooi van Gemert.2020 01 19 gemert
Ruben en Sil zaten in dezelfde leeftijds- en gewichtsklasse verdeeld over 4 poultjes. Ruben wist een partij te winnen maar dat was helaas niet genoeg voor de kruisfinales. Sil won al zijn wedstrijden in zijn poule en stoomde daarmee door naar de kruisfinales. Daar wist hij de eerste partij te winnen, de halve finale wist hij helaas niet te winnen, maar de partij om brons won hij met een snelle ippon. 🥉voor Sil.
Imke won 2 partijen in haar poule, dit was net niet genoeg voor de kruisfinales.
Marijn en Ivanne wisten allebei een partij in hun poule te winnen.
Timo en Dirk zaten ook in de leeftijds- en gewichtsklasse, dit was een poule met afvalsysteem. Timo wist een partij te winnen en Dirk twee.
Laszlo verloor de eerste partij snel omdat hij door het lange wachten niet helemaal scherp was, maar wist daarna 3x te winnen.
Ryan wist ook een partij op zijn naam te schrijven en verloor er twee tegen dezelfde tegenstander.

JJCL 1e ronde.

Zaterdag (18/1) namen Timo, Ryan, Sil, Dirk, Rik, Ruben, Mason, Jort, Max, Ivanne en Zoë deel in 4 verschillende teams aan de JJCL. Alle 4 de teams 2020 01 18 jjcl 1ebestonden uit judoka's van Reuver en Budokai.

Jongens team 1 en meisjes team 1 wisten alles te winnen in poule 1 jongens teams 2 wonnen er 2 en verloren er 1 en jongens team 3 wonnen er 1 en verloren er 2.
Een prachtige prestatie voor deze 4 combinatie teams.
Op naar de volgende ronde op 15/2 in Belfeld.