Judoclub Reuver

Omdat judo zo'n leuke sport is

District kampioenschappen teams -12 jaar

Combi team JC Reuver/Budokai Jongens -12 A poule en Jongens -12 B poule Limburgskampioen🥇💪🥋

2019 05 26 dkteams 12019 05 26 dkteams 2

Op naar het NK in Nijmegen op 15 juni.

JJCL finale

Vandaag 18-mei was de finale van de JJCL voor 4 combinatie teams Jc Reuver/Budokai. Wat een mooie resultaten.2019 05 18 jjcl
Meisjes -12 poule 1 🥇
Jongens -12 1 poule 1 🥈
Heren -12 poule 1 🥈
Jongens -12 poule 4, 4e plaats.
Maar als kers op de taart was er dan ook nog de fairplaycup voor de Budokai/Judoclub Reuver combinatie!

Gefeliciteerd judoka's en coaches!

Houvast toernooi Mierlo.

Zaterdag en zondag 11 en 12 mei hebben 12 judoka's namens judoclub Reuver deelgenomen aan het 24e Houvast toernooi in Mierlo.

11mei
Carly mocht zaterdagochtend de spits afbijten. De -8 judoka's werden ingedeeld naar gewicht (jongens en meisjes gemengd). Carly wist helaas geen partij op haar naam te zetten.

Daarna was het de beurt aan Isa, Zoë en Ivanne, ze zaten alle drie in dezelfde gewichtsklasse.
Isa wist helaas geen partij te winnen. Zoë en Ivanne wonnen hun eerste partij, beide verloren hun 2e partij. Zoë wist de volgende partij helaas ook niet te winnen. Ivanne lukte het wel nog om in de verliezerpoule een partij op haar naam te schrijven, maar verloor daarna. Ivanne liep hierbij net de strijd om het brons mis.

Timo en Jayden zaten ook samen in een gewichtsklasse, net als Ryan en Dirk.2019 05 11 mierlo1
Jayden wist helaas geen partij op zijn naam te zetten. Timo wist 3 partijen op rij te winnen alleen in de finale wist hij geen stand te houden. Een 🥈plek voor Timo.
Ryan en Dirk wisten beide hun eerste partij te winnen. Dirk won ook zijn 2e partij, Ryan helaas niet. De 3e partij verloor Dirk. Ryan won vervolgens 2 partijen en Dirk verloor zijn partij in de verliezerspoule. Dit was voor beide niet voldoende voor een podiumplek.
Als Laatste mocht Rik aantreden. Hij wist helaas geen partij op zijn naam te schrijven. Maar was wel heel dicht bij een winst partij.

12 mei
Sterre wist alleen haar finale partij (tegen de regerend Nederlandse kampioen) niet op haar naam te schrijven en behaalde hiermee een mooie 🥈plek.
Mirte had het vandaag moeilijk en wist helaas geen partij op haar naam te schrijven.
Imke verloor haar eerste partij. De 2e partij wist ze wel te winnen, maar de 3e ging tegen de Nederlands Kampioen helaas verloren.2019 05 11 mierlo2

Gefeliciteerd allemaal met de behaalde resultaten en opgedane ervaringen.

Houvast toernooi Mierlo, 2e dag.

Vandaag (14/4) was het de beurt aan Laszlo, Marijn, Imke en Esmeralda om deel te nemen aan de Soevereincup te Lommel
Laszlo en Marijn verloren hun eerste wedstrijd en kregen helaas geen herkansing omdat hun tegenstander de finale niet wist te bereiken. Imke won de eerste partij en verloor de tweede. Ook Imke kreeg helaas geen herkansing.

Coach Esmeralda deed zelf ook mee. Ze behaalde een mooie 🥈plaats.

Esmeralda van harte gefeliciteerd met dit resultaat en bedankt voor het coachen.

Interne competitie Sevenum.

Vandaag 12-05-2019 waren er 11 judoka's bij de laatste interne van dit seizoen in Sevenum.2019 05 11 int comp sevenum
Dit als resultaat:
goud was voor : Lorena en Max.
Zilver voor : Fernando, Jort, Luuk.
Brons was er voor: Jessie, Mathijs, Ruben, Sil, Isa en Fem die vandaag haar eerste wedstrijd deed!

Lommel (B)

Naast de interne competitie zijn er vandaag (13/4) nog 7 judoka's in Lommel geweest.2019 04 13 lommel
Timo en Ryan wisten alle partijen op hun naam te schrijven🥇
Jayden en Zoë wisten 2 partijen te winnenen verloren er een.
Dirk en Ivanne wist een partij op haar naam te schrijven.
Rik lukte het vandaag niet een partijtje te winnen.

De snelste ippon staat op naam van Timo die wist binnen 3 seconde zijn tegenstander op de rug te gooien.

Gefeliciteerd allemaal!

Esmeralda bedankt voor het coachen.

Veel succes voor de -15 judoka's en Esmeralda morgen in Lommel.

U bevindt zich hier: Home Laatste nieuws