Kaarst. "Kleine Drachen Turnier"

Kaarst. Zaterdag 6 december was in het Duitse Kaarst het "8e Kleine Drachen Turnier" voor enkele judoka's was het de eerste deelname aan een wedstrijd. Er werd heel goed gejudood en de inzet was ook goed. Bij de judoka's 2006 en eerder geboren behaalde; Fleur Geraedts, Michiel Bremmers, Koen en Gijs Gommans de derde 2014-12-06 kaarstplaats. Goud was er voor Fenne en Milan Peeters (vd Pol) die op dit toernooi uitkwamen voor JC Reuver. Laatstgenoemde pakte ook nog goud bij de jeugd tot 12jaar, waar Imke Bloemers en Joris Bremmers brons behaalde. Alle judoka's kregen een mooie medaille en een verrassing tasje met ondermeer een handdoek.

Foto's staan in het fotoalbum!