Lommel, dag 1

Femke Gielen kampioen in Lommel

Zaterdag 11 april was in het Belgische Lommel het sterke internationaal judo toernooi, de "Soeverijn Cup". 2015-04-11 lommelFemke Gielen kwam uit bij de judoka's tot 33kg. Femke stond goed te judoen en luisterde goed naar de coach. Na drie winstpartijen pakte ze zeer verdienstelijk het goud. Vervolgens starte ze ook nog bij de meisjes tot 37 kg en pakte daar de tweede plaats. Indy Bernard was ook goed op dreef. Ze won twee wedstrijden overtuigend de laatste wedstrijd maakte ze een klein technisch foutje en verloor haar wedstrijd. Toch een mooie tweede plaats. Juul Peeters zat het, ondanks haar inzet, wat tegen, en moest tevreden zijn met brons.