Juul Peeters 2e in Gemert

Zondag 17 januari was een drukke wedstrijd dag voor judoclub Reuver. Onder leiding van coach Dennis Gommans namen enkele judoka's deel aan het toernooi 2016 01 17 gemertte Gemert. Er werd heel goed gestreden en dat werd door Juul Peeters ook nog eens omgezet in een zeer verdienstelijke tweede plaats. Tessa Janssen, Gijs en Koen Gommans deden het heel goed maar eindigde helaas niet op het podium. Ook Alyssa Vos moest genoegen nemen met een vierde plaats, maar streed wel een gewichtsklasse hoger.

Coach Rick Peeters was met enkele judoka's naar het jeugd judo toernooi in het Belgische Opglabbeek, waar Flo Ummethum na goede inzet de derde plaats behaalde.