29e PBT gaat niet door.

De 29ste editie van het Piet Braken Toernooi op 28 Maart gaat niet door. Op de slotdag van de inschrijvingstermijn zijn er onvoldoende logo pbtinschrijvingen om een kwalitatief hoogstaand toernooi te organiseren zoals de deelnemende judoka's, coaches, scheidsrechters en vrijwilligers dit gewend zijn. De wedstrijdorganisatie gaat zich buigen over de evaluatie en vertrouwt erop in de toekomst weer een toernooi neer te kunnen zetten, wellicht anders van opzet en een andere doelgroep.
Voor nu danken we alle vrijwilligers en sponsors voor hun bijdrage aan het Internationaal Piet Braken Toernooi.