Info avond Wedstrijdjudo

Op Donderdag 29 September om 19:00 uur organiseert JudoClub Reuver samen met 2move Belfeld (in de gymzaal Offenbeek)een info-avond over de inrichting van het logo jcrwedstrijdjudo binnen onze vereniging. Hierin hebben we de samenwerking met Judovereninging 2Move Belfeld gezocht. Bestuur en trainers van beide verenigingen geven een toelichting op de inrichting. Ook komt er aan de orde hoe de judolessen op donderdag worden georganiseerd en voor wie dit toegankelijk is. De reguliere les 2 (19:00 t/m 20:00) vervalt daarom op donderdag 29-september. Tot Donderdag!