JJCL seizoen 2016-2017

Diverse kinderen zijn geselecteerd voor de JJCL seizoen '16/'17jjcl
De JJCL zijn teamwedstrijden, verdeeld over 5 wedstrijddagen, waar je met je team strijd tegen een team van een andere club. Het team bestaat uit leden van Judo 2Move en Judoclub Reuver in 5 verschillende gewichtsklassen, met per gewichtsklasse maximaal 2 judoka's (per wedstrijddag). Alle wedstrijden vinden plaats in de Hamar te Belfeld en starten om 16:30 uur.
Wedstrijddagen
De JJCL vindt plaats op 4 zaterdag (na)middagen (16:30 uur) en de finale vindt plaats op zondagochtend en wel op onderstaande data:

Zaterdag 12 november 2016
Zaterdag 21 januari 2017
Zaterdag 18 februari 2017
Zaterdag 18 maart 2017
Zondag 14 mei 2017
We gaan er van uit dat de judoka op alle data beschikbaar is, mocht dat niet zo zijn dan geef dit aan op het opgave strookje. We streven erna da alle kinderen minimaal 2x per wedstrijddag aan de beurt komen. Zijn er meer kinderen geselecteerd dan zetten we maximaal 2 judoka’s per avond in. Ruim vooraf informeren we de judoka of hij/zij aan de beurt is.
Kosten
Aan de JJCL zijn voor de judoka's geen kosten verbonden, JCR en 2Move draagt de kosten.
Info
Heb je een uitnodiginig gekregen bevestig dan je deelname door het invullen van je deelnemersformulier en lever dit voor vrijdag 11 november aan bij je trainer of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.