Judoclub Reuver

Omdat judo zo'n leuke sport is

Iedereen trainen met Juul Franssen….supergaaf!!

Op zaterdag 6 oktober ruilt Judoclub Reuver de gymzaal in offerbeek voor Sporthal de Kazing in Baarlo. Jullie kunnen die dag trainenlogo jcr met onze eigen wereldtopper Juul Franssen, hoe gaaf is dat!
Juul Franssen geeft met Richard de Bijl deze dag clinics en natuurlijk is er ook tijd voor een foto en/of handtekening. Deze dag wordt georganiseerd door J.C. Stoffels en J.C. Alcides i.v.m. hun 40-jarig jubileum. Daarom heeft Judoclub Reuver alle judolessen van deze zaterdag (voor kinderen vanaf 6 jaar) verplaatst naar Sporthal de Kazing in Baarlo. En als lid van Judoclub Reuver kost je dat helemaal niets. Omdat trainers en bestuur dit belangrijk vinden betaald Judoclub Reuver het inschrijfgeld. Dus natuurlijk ben jij erbij!

Op zaterdag 6 oktober verwachten we jou van:
o 12.00-13.00 (vertrek 11.00)
o 13.30-14.30 (vertrek 12.30)
o 15.00-17.00 (vertrek 14.00)
in Sporthal de Kazing, Huissen 3, 5991PX Baarlo.

Vertrektijden zijn vanaf de Dojo (Gymzaal Lindelaan 1, Reuver), mocht je geen vervoer hebben dan hoor je zaterdag 29 september met wie je mee kunt rijden. Uiteraard mag dit ook in onderling overleg geregeld worden, informeer ons dan wel vooraf.

U bevindt zich hier: Home Laatste nieuws Iedereen trainen met Juul Franssen….supergaaf!!