Judoclub Reuver

Omdat judo zo'n leuke sport is

JJCL 3e ronde.

Gisteren (9/2) hebben we weer met 4 combinatie teams (Budokai, BOG en JC Reuver) deelgenomen aan de 3de ronde van de JJCL. 2019 02 09 jjcl3
Door afmeldingen vanwege o.a. toernooien elders en ziekte was het puzzelen om alle teams volledig bezet te krijgen. Helaas lukte dit bij het Heren team -15 niet, waardoor ze helaas met de 3 judoka’s als team geen wedstrijd wisten te winnen. Uiteraard werden er wel individuele partijen op hun naam geschreven, maar dit kon degradatie naar poule 2 niet voorkomen.

Meisjes -12 wisten 1 wedstrijd van de 4 op hun naam te schrijven. Waarschijnlijk hebben ze zich hiermee gehandhaafd in poule 1.

Jongens -12 team 1 wist 2 van de 4 wedstrijden te winnen en heeft zich hiermee wederom weten te handhaven in poule 1.

Jongens -12 team 2 wist 2 van de 5 wedstrijden te winnen en handhaafde zich daarmee in poule 3.

Mooi om te zien dat iedereen in het belang van de teams bereid was om te wisselen.

U bevindt zich hier: Home Laatste nieuws JJCL 3e ronde.