Judoclub Reuver

Omdat judo zo'n leuke sport is

Houvast toernooi Mierlo.

Zaterdag en zondag 11 en 12 mei hebben 12 judoka's namens judoclub Reuver deelgenomen aan het 24e Houvast toernooi in Mierlo.

11mei
Carly mocht zaterdagochtend de spits afbijten. De -8 judoka's werden ingedeeld naar gewicht (jongens en meisjes gemengd). Carly wist helaas geen partij op haar naam te zetten.

Daarna was het de beurt aan Isa, Zoë en Ivanne, ze zaten alle drie in dezelfde gewichtsklasse.
Isa wist helaas geen partij te winnen. Zoë en Ivanne wonnen hun eerste partij, beide verloren hun 2e partij. Zoë wist de volgende partij helaas ook niet te winnen. Ivanne lukte het wel nog om in de verliezerpoule een partij op haar naam te schrijven, maar verloor daarna. Ivanne liep hierbij net de strijd om het brons mis.

Timo en Jayden zaten ook samen in een gewichtsklasse, net als Ryan en Dirk.2019 05 11 mierlo1
Jayden wist helaas geen partij op zijn naam te zetten. Timo wist 3 partijen op rij te winnen alleen in de finale wist hij geen stand te houden. Een 🥈plek voor Timo.
Ryan en Dirk wisten beide hun eerste partij te winnen. Dirk won ook zijn 2e partij, Ryan helaas niet. De 3e partij verloor Dirk. Ryan won vervolgens 2 partijen en Dirk verloor zijn partij in de verliezerspoule. Dit was voor beide niet voldoende voor een podiumplek.
Als Laatste mocht Rik aantreden. Hij wist helaas geen partij op zijn naam te schrijven. Maar was wel heel dicht bij een winst partij.

12 mei
Sterre wist alleen haar finale partij (tegen de regerend Nederlandse kampioen) niet op haar naam te schrijven en behaalde hiermee een mooie 🥈plek.
Mirte had het vandaag moeilijk en wist helaas geen partij op haar naam te schrijven.
Imke verloor haar eerste partij. De 2e partij wist ze wel te winnen, maar de 3e ging tegen de Nederlands Kampioen helaas verloren.2019 05 11 mierlo2

Gefeliciteerd allemaal met de behaalde resultaten en opgedane ervaringen.

U bevindt zich hier: Home Laatste nieuws Houvast toernooi Mierlo.