Judo club Reuver

Omdat judo zo'n leuke sport is!

JCR naar speelpark "klein Zwitserland".

Beste ouders/ verzorgers, 2019 07 01 klein zwitserland
Omdat we dit jaar niet op Kamp gaan, is er zaterdag 7 september a.s. een leuk uitje gepland voor onze leden vanaf 6 jaar (de leeftijd dat je mee op kamp mag).
We gaan naar Klein Zwitserland in Tegelen om er samen een leuke en sportieve dag van te maken.

Om 10.00 uur zullen we bij de Dojo vertrekken en om ongeveer 18.00 uur zullen we hier weer terug zijn. We hebben dan al lekker met zijn allen gegeten.

Wat neem je mee deze dag: uiteraard een goed humeur, een lunchpakketje voor tussen de middag (drinken wordt voor gezorgd) en bij zonnig weer kun je zwemkleding meenemen.
Indien je medicijnen gebruikt of allergieën hebt, geef dit dan even door aan Chantal Bloemers, zij is deze dag aanwezig. Geef ook aan hoe en wanneer je eventuele medicatie moet gebruiken!
Voor deze leuke dag vragen we een kleine eigen bijdrage van € 2.50. Deze kun je, in een gesloten envelop voorzien van je naam, voor 28 augustus a.s., bij René Geurts (organisatie) in de brievenbus stoppen (Offenbekermarkt 2, 5953 LB Reuver).
We zijn nog op zoek naar een paar ouders die de kinderen willen brengen en/of halen deze dag. Willen de ouders die ons willen helpen met het vervoer dit vermelden op de envelop van de eigen bijdrage? Alvast hartelijk bedankt.
We hopen jullie allemaal te zien zaterdag 7 september!
Groetjes van de organisatie,
Hans, René, Maarten en Chantal