1e 4Lions cup.

Dit weekend werd er door verschillende Judoclub Reuver judoka's gestreden bij de 1e editie van de 4Lions Cup te Roermond.2019 09 22 4lions cup
Op zaterdag streden Ivanne, Dirk, Zoë en Ryan samen met Mark en Alexander van Budokai Venlo om de prijzen bij de mix teams -12. Van Hercules 1 werd met 4-2 verloren. De wedstrijd tegen de Hechte Band ging in de golden score na een 3-3 gelijk spel helaas alsnog verloren. De laatste wedstrijd werd met 4-2 gewonnen. Dit resultaat was net niet voldoende voor de kruisfinales.

Op zondag streden Ryan, Dirk, Laszlo, Ivanne en Imke om de individuele prijzen. Ryan en Laszlo wisten helaas geen partij te winnen. Imke haalde met 2 andere net zoveel punten en het onderlinge resultaat bracht ook geen uitsluitsel, waardoor ze nog eens opnieuw moest judoën op plaats 2, 3 en 4. Imke wist de derde plaats in de wacht te slepen. Dirk knokte zich naar de finale en trok daarin in aan het kortste einde. Dit resulteerde een een mooie zilveren plak. Ivanne wist allebei haar wedstrijden te winnen en behaalde hiermee een gouden medaille.