Toernooi Oud-Geleen

Vandaag (8/12) hebben we met 8 judoka's deelgenomen aan het voor Judoclub Reuver laatste toernooi van het jaar bij Budoclub Oud-Geleen. Dirk, 1019 12 08 geleenIvanne en Imke judode zowel in hun eigen leeftijdsklasse als in de leeftijdsklasse waarin ze vanaf januari uitkomen.

We hebben weer mooi judo en fantastische strijd gezien.

🥈
Timo, verloor alleen de finale
Ryan, wist zich via tegenstanders waar hij de laatste tijd niet van kon winnen de finale te bereiken.
Laszlo, wist met 2 mooie ippons de finale te bereiken. Helaas was hij daar in iets te enthousiast.
Ruben, kon de finale van zijn rivaal, waar hij op het LK nog van wist te winnen, vandaag helaas niet winnen.
Michel, na een verloren partij wist hij 2x met ippon te winnen en behaalde 20 dan punten.
Imke (-18), won een partij en verloor een partij in de -18, waarin ze ook nog uitkwam in een gewichtsklasse hoger.

🥉
Ivanne (-12), wist de 1e parrij met ippon te winnen en verloor de 2e door een foutje van haar zelf. De partij om brons wist ze te winnen van een trainingsmaatje van Top Judo Venlo.

Dirk was vandaag wat gespannen, waardoor hij in de -12 niet helemaal uit de verf kwam. In de -15 verloor hij nipt om het brons.
Imke verloor in de -15 helaas ook om brons, waar ze ook in een gewichtsklasse hoger uitkwam om dat er verder niemand was in de -48kg.
Ivanne eindigde in de -15 in een gewichtsklasse hoger dan haar gewicht op een gedeelde 4e plaats.

Esmeralda en Miriam bedankt voor her coachen.

Allemaal fijne feestdagen, op naar een nieuw mooi judojaar💪🥋🎖