JJCL 2e ronde / District kampioenschappen -18 jaar.

Gisteren (15/2) stond de tweede ronde van de JJCL op het programma en vandaag (16/2) het DK -18.2020 02 16 dk 18

JJCL
Alle 4 de teams van de Reuver/Budokai combinatie hebben hin beste beentje voor gezet. Met het volgende resultaat:
Het Meisjes team won al hun wedstrijden met 3-2.
Jongens team 1 verloor 1 wedstrijd en won er 2.
Jongens team 2 wist een van de 3 partijen op hun naam te zetten.

Jongens team 3 draaiden hun poule dubbel vanwege het uitvallen van twee teams. De eerste twee wedstrijden verloren ze en de volgende 2 twee wisten ze te winnen.
Hiermee hebben alle teams zich gehandhaafd in hun poule.

DK-18
Zowel Laszlo ( als laatste jaar -15) als Imke behaalde een mooie 🥈 medaille. Daarmee hebben ze zich beide geplaatst voor het NK -18 op zaterdag 29 februari in Den Haag.

Laszlo en Imke van harte gefeliciteerd en veel succes op het NK.