Featured

NK team -12 en -15 16 juni te Nijmegen (verlaat bericht)

NK team -12 en -15 16 juni te Nijmegen (verlaat bericht)
Op 16 juni vond het NK jeugdteams plaats in Nijmegen. JC Reuver was vertegenwoordigd in het jongensteam -12 en -15 onder de naam Judoteam 077. In deze teams streden ze samen met de jongens van Judo2move Belfeld, Top Judo Venlo (Budokai), Judoclub Jigoro Kano Sevenum en Judoclub Helden.
Jongens -12 met vanuit JC Reuver Nard, verloren de 1e wedstrijd, wonnen er vervolgens 2 en verloren de 4e wedstrijd. Dit was niet genoeg voor de medailles, maar wel een mooie 7de plaats.
Jongens -15 met vanuit JC Reuver Sil, Mason, Joes en Jort wonnen de 1e wedstrijd overtuigend, verloren, wonnen vervolgens weer 2 keer. Daarmee hadden ze de bronzenfinale bereikt, helaas ging deze verloren tegen Origin Judo Academie. Geen brons, maar wel een 5de plaats (zuur maar van te voren niet gedacht).
Lieke, Tim, Laszlo en Imke bedankt voor het coachen en alle bedankt aan iedereen die deze mooie samenwerking mogelijk maakte.
Weetjes:
- Tijdens het NK werd onze voorzitter Jhon gehuldigd, omdat hij al voor de 2e keer wordt uitgezonden naar de Paralympische spelen💪 (zie filmpje in de opmerkingen)
- voor Mason was dit helaas t derde jaar op rij dat de bronze finale verloren ging🙃
🎥Imke Bloemers bedankt voor het maken van het filmpje.

2024 06 24 nk teams