Duisburg en "Beek en Donk"

Een druk weekend voor Judoclub Reuver.
Zaterdag (24/11) waren we met 6 judoka's aanwezig bij het Willy Lang Gedächtnisturnier van MSV Duisburg en bij de interne 2018 11 25 beek donkcompetitie in Kessel met 10 judoka's.
Zondag (25/11) waren er met 4 judoka's aanwezig bij het nationale toernooi Beek en, Donk.

Uitslagen Willy Lang Gedächtnisturnier;
🥇
Ivanne en Sterre
Mirte en Marijn
Jayden en Isa verloren helaas hun partij voor brons en werden 5de.
Laszlo wist 1 partij op zijn naam te schrijven en verloor er 2 (waarvan een in de golden score)

Uitslagen interne competitie;
🥇
Carly, Ruben, Sil, en Ryan
Jonathan, Jort, Timo en Luuk
🥉
Dirk en Mason

Uitslagen Beek en Donk;
Ruben
Laszlo en Ivanne wisten beiden 1 partij op hun naam te schrijven en verloren er beide 2. Waarvan 1 partij respectievelijk in de golden scoren en op scheidsrechter beslussing verloren werden.
Dirk wist vandaag helaas geen partij te winnen.

Gefeliciteerd allen!

Op naar de Limburgse Kampioenschappen de volgende week

Miriam, Esmeralda, Michel, Chantal en Maarten bedankt voor het coachen.