Judoclub Reuver

Omdat judo zo'n leuke sport is

Limburgs kampioenschap -12 jaar.

Vandaag (2/12) namen 10 judoka’s van Judoclub Reuver deel aan het Limburgs kampioenschap -122018 12 02 dk 12

In de ochtend begonnen de meiden. Carly, Isa en Ivanne mochten de spits afbijten.
Carly had een tegenstander in haar eigen poule en judode nog tegen een tegenstander uit een gewichtsklasse hoger. Ze wist helaas geen partij te winnen, maar behaalde toch een mooie 🥈 plaats.
Isa wist alle partijtjes in haar poule te winnen. De halve finale won ze ook. Helaas was haar tegenstander in de finale te sterk. Ook een 🥈plaats voor Isa.
Ivanne wist 3 van de 5 partijen in haar poule te winnen. Dit was net niet voldoende voor de kruisfinales.

In de volgende ronde was het de beurt aan Ruben, Sil, Ryan en Jayden.
Ruben wist 1 van de 3 partijen te winnen, dit was helaas niet voldoende voor de kruisfinales.
Sil zat met 4 in een poule. Wist helaas nog geen partijtje op zijn naam te schrijven, maar behaalde toch een 🥉plaats.
Jayden wist 3 van de 4 partijtjes in zijn poule te winnen en ging daarmee door naar de kruisfinales met in totaal 10 judoka’s. Helaas verloor hij de eerste partij in de kruisfinales
Ryan wist 1 van de 4 partijen te winnen en behaalde hiermee een 🥉plaats.

In de laatste ronde was het de beurt aan Timo, Dirk en Rik.
Rik wist vandaag helaas geen partij op zijn naam te schrijven.
Dirk wist 2 van de 4 partijen te winnen, dit was helaas niet voldoende voor de kruisfinales.
Timo had maar een tegenstander. Hij wist zijn partij te winnen en behaalde hiermee de 🥇plaats🎉!

Van harte gefeliciteerd allemaal!

Dirk en Miriam bedankt voor het coachen en Roy bedankt voor de mooie foto’s.

U bevindt zich hier: Home Laatste nieuws Limburgs kampioenschap -12 jaar.