Update #13 OUTDOOR JudoFIT nu voor alle leden!

Covid 19

Na de meest recente aanpassingen van de maatregelen mag iedereen van 18 jaar en ouder sporten in (meerdere)groepjes van 4 personen. Dit is voor Judoclub Reuver de reden om de OOTDOOR JudoFIT lessen vanaf zaterdag 27 Maart aan te passen zodat iedereen weer kan sporten. De groepsindeling is daarom als volgt:

Judoka’s t/m 11 jaar zaterdag 10:00 uur
Judoka’s t/m 17 jaar zaterdag 11:00 uur
Leden >18 jaar zaterdag 12:00 uur

Indien mogelijk (afhankelijk van het weer) vinden de lessen plaatst op de judomat. Neem je judojas en band mee. Zorg dat je passend gekleed bent en nog wat warms kunt aandoen na de les. Wel zo lekker en gezond!

Leden > 18 jaar houden zich strikt aan de maatregelen waarbij de 1,5 meter afstand erg belangrijk is! Ben je onderdeel van de Do-fit lessen dan mag je uiteraard ook gewoon meedoen op zaterdag. Voor de Do-fit groep onderzoeken we nog de mogelijkheden om ook doordeweeks nog een groep te organiseren, hierover meer in een volgende update.