#UPDATE 10: ZATERDAG 19-12 START OUTDOOR JUDOFIT

Covid 19Beste leden, Ouders en verzorgers,

Nederland bevindt zich vanaf 15 december opnieuw in een lockdown, de binnensport is daarom gesloten. Daarmee stoppen onze reguliere judolessen en Do-fit voorlopig. Judoclub Reuver heeft daarom een sportief en gezond alternatief.

Start OUTDOOR judoFIT op zaterdag 19 december

Op de zaterdagen 19-12, 9-1 en 16-1 gaan we lekker actief aan de slag met onze judoka’s middels OUTDOOR judoFIT, natuurlijk doen we alles binnen de geldende voorschriften van de overheid en veiligheidsregio.
Judoka’s t/m 11 jaar zaterdag 10:00 uur (gymzaal Offenbeek)
Judoka’s t/m17 jaar zaterdag 11:00 uur (gymzaal Offenbeek)
Twijfel je over de groepsindeling, neem dan gerust even contact op met trainer Bosman via zijn e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Welke (sport)kleding draag je bij judoFIT

Doe sportschoenen en -kleding aan die tegen een stootje kan. Kleed je warm genoeg om buiten te kunnen bewegen, maar niet te warm. Een jas (eventueel muts en handschoenen) doe je aan als je komt. Deze doe je (waarschijnlijk) uit tijdens het bewegen, en weer aan om je erna warm te houden. Neem een plastic tas o.i.d in een van de zakken zodat je de jas hierin kunt doen, dan wordt deze niet nat of vies. Een judopak heb je niet nodig.

Do-fit

Onze Do-Fit Bootcamp (Ladies only) ligt voorlopig stil. De herstart van deze groep op woensdag zullen we na 12 januari met de groep afstemmen. Ga in de komende periode lekker naar buiten om in tweetallen te wandelen of fietsen, Stem dat lekker af in de Do-fit groepsApp.

Judoka’s vanaf 18 jaar

Blijf in beweging ondanks dat de judolessen tijdelijk stilvallen. Ga lekker buiten wandelen, hardlopen of fietsen. Nodig je trainingspartner eens uit, natuurlijk hou je ook daarbij de voorschriften in acht.

Herstart Judo, Do-fit en en examens

Na de persconferentie van van de regering op 12 januari zal bestuur en technische start de herstart en van onze sportactiviteiten en de planning van de examens opnieuw vaststellen. Deze communiceren we met jullie via een nieuwsbrief, website en Facebook.

Mooi JCR sportshirt voor alle leden

Wat voor Judoclub Reuver op voorhand een bijzonder jaar zou worden met de start van het 50-jarig jubileum werd vanuit een heel andere hoek bijzonder.
Getroffen door de maatregelen om de pandemie te beteugelen hebben we als bestuur en technische staf telkens opnieuw gezocht naar mogelijkheden op te sporten. Dat is telkens gelukt, dan is het ook fijn dat iedereen enthousiast meedoet. Om 2020, en daarmee de start van het jubileumjaar, niet ongemerkt voorbij te laten gaan hebben wij voor iedereen een mooi sportshirt. Judo voor judoka’s en DO-fit voor de woensdag workout groep. De bestelprocedure wordt op korte termijn gepubliceerd op onze website, en het shirt krijg je natuurlijk helemaal gratis.

We wensen jullie allemaal veel gezondheid, een mooie kerst en een goede en sportieve start van 2021.

Met sportieve groet
Namens Bestuur en trainers