Update 9

Een stap vooruit!

De tijdelijke verzwaring van de aangescherpte regels komen te vervallen. Dat is goed nieuws voor onze leden van 18 jaar en ouder! Met ingang van donderdagavond 20:00 uur (19-11) start Judo Crossfit weer en op woensdag(25-11) om 20:30 uur worden de Do-Fit groepslessen weer hervat.

Op zaterdag 28 november is er overigens een speciale Sinterklaas training gepland die voor de (reguliere) judogroepen 1 t/m 3. Deze start om 9:45 uur een duurt tot 11:30 uur. Helaas is het voor ouders, broertjes en zusjes niet mogelijk om hierbij aanwezig te zijn. Ben je die dag niet aanwezig? Informeer de trainer of bestuur tijdig.

Voor de geplande judo-examens onderzoeken of het haalbaar is (binnen de privacy regelgeving) deze individueel te streamen via een video-verbinding, zodat ouder en andere belangstellende samen kunnen kijken en de vorderingen kunnen volgen. Hierover wordt u uiteraard nader geïnformeerd.

#stayhome #staysafe

Met sportieve groet