Sinterklaas bezoekt JCR

Beste Judoka’s en ouders/verzorgers,sinterklaas

Zoals jullie weten komt op zaterdag 14 November onze Sint met zijn Pieten weer aan in Nederland. Op zaterdag 28 november zal de goedheiligman de groepen 1 ,2 en 3 van Judoclub Reuver bezoeken.

De normale lessen voor de groepen 1, 2en 3 komen deze zaterdag te vervallen en er zal één gezamenlijke training voor deze 3 groepen plaatsvinden. De les zal voor deze groepen om 09.45 uur starten en tot ongeveer 11.30 uur duren. Daarna is er voor groep 4 gewoon trainen.

Bij dit briefje zit een leuke kleurplaat. Doe je uiterste best om deze zo mooi mogelijk te versieren en lever de kleurplaat uiterlijk zaterdag 21 november in.
We zullen de kleurplaten ophangen in de judozaal en voor de mooiste exemplaren is er per groep een mooie prijs! Sinterklaas en zijn pieten zullen tijdens het bezoek de mooiste kleurplaten uitkiezen.

Dit jaar zal het bezoek van de Sint alleen zijn voor de judoka’s van de judoclub en helaas niet voor de broertjes en zusjes. In verband met de Corona-maatregelen is het de bedoeling dat de judoka’s afgezet worden bij de voordeur.

Houdt de site goed in de gaten in verband met eventuele wijzigingen van de maatregelen. Er bestaat namelijk altijd een kleine kans dat het niet door kan gaan.

Mocht uw kind klachten hebben, dan is het helaas de bedoeling dat hij of zij thuis blijft. Geef dit dan wel even door, dan kunnen we zorgen dat we de lekkernij apart houden.

Met vriendelijke groet,

Judoclub Reuver

p.s. eventuele allergieën waar we rekening mee moeten houden graag doorgeven aan Romi Jacobs 06-30397185 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.