Aanpassingen trainingen JCR

Beste leden,

logo jcrOp 13 oktober zijn er nieuwe maatregelen aangekondigd die ook de sport raken, om zo samen de gezondheidssituatie weer onder controle te krijgen. De nieuwe maatregelen raken vooral de leden vanaf 18 jaar.
Aan alle judoka’s en ouders vragen we daarom aandacht voor het volgende.
Judo voor judoka’s tot 18 jaar, samen veilig blijven sporten
Blijf de volgende afspraken goed naleven
- had je de afgelopen 24 uur klachten, kom dan niet naar de training
- was (>20 seconden) je handen goed, voordat je naar de training komt
- bij het betreden en verlaten van de Dojo desinfecteer je je handen. Bij de ingang hangt een desinfectiemiddel
- kom zoveel mogelijk zelfstandig naar de Dojo
- hou het brengen en halen kort (en hou hierbij 1,5 meter afstand)
- ouders wachten buiten (ook hierbij 1,5 meter afstand)
- neem zelf een bidon met water mee
- je kunt geen gebruik maken van de douches
Voor het volledige en actuele protocol en de richtlijnen zie: https://nocnsf.nl/sportprotocol

Do-fit

Met ingang van woensdagavond 14 oktober worden deze trainingen opgeschort omdat de groepsgrootte het niet toelaat om samen te sporten. We onderzoeken of een alternatieve invulling mogelijk is.

Judo > 18 jaar

Omdat we binnen de aanvullende regels geen judolessen kunnen organiseren vanwege zowel de groepsgrootte als de gevraagde 1,5 meter afstand zullen de lessen op donderdagavond vanaf 20:00 uur en zaterdag vanaf 13:00 uur vervallen. Ben je nog geen 18 jaar en train je in een vervallen groep die komt te vervallen dan kun je deelnemen aan de voorgaande les.

Wij wensen jullie veel gezondheid, #staystrong, #staystrong.

Bestuur en trainers