Grote club actie

Beste Judoka’s en leden van Judoclub Reuver.grote club actie

Ook dit jaar doet JCR weer mee met de Grote Clubactie!

Echter is er een groot verschil met vorig jaar!

I.v.m. het Coronavirus heeft de judoclub het standpunt ingenomen dat er dit jaar NIET langs de deur gegaan kan worden met loten.

Natuurlijk willen we wel graag loten verkopen, probeer daarom dit jaar zoveel mogelijk loten binnen jouw eigen familie en kennissenkring te verkopen (let hierbij uiteraard op jouw en andermans veiligheid).

Door loten te verkopen krijgt Judoclub Reuver geld. Met dit geld kan de judoclub een aantal activiteiten organiseren, zoals b.v. de familiedag of een kamp.

Hierbij een paar instructies hoe te handelen met de verkoop van de loten.

Een lot kost €3,- (€2,40 voor JCR en €0,60 voor de groteclubactie). Judoclub Reuver heeft ervoor gekozen om de loten te verkopen via een eenmalige machtiging.
De koper vult de eenmalige machtiging in, let op dat de koper een handtekening zet en dat het IBAN nr. klopt.
Laat het bedankbriefje met de deurzegel achter.

Er hoeft dan niet betaalt te worden!!

In oktober of november wordt het verschuldigde bedrag eenmalig afgeschreven.
Het lotnummer staat op het bankafschrift.
Iedere lotenverkoper die meer dan 10 loten verkoopt krijgt een verrassing.
Ook zijn er voor de 3 bestverkopende lotenverkopers extra prijzen te verdienen.
Sluiting van de verkoop en inleveren van de inteken boekjes uiterlijk op 14 november.
Info over de grote clubactie staat ook voorin het verkoopboekje.

WWW.clubactie.nl www.judoclubreuver.nl

Veel Succes en bedankt voor jullie inzet!

Bestuur Judoclub Reuver.