Koen Raemakers benoemd als coach en wedstrijdtrainer.

Het bestuur van Judoclub Reuver is verheugd aan te kondigen dat de technische staf wordt uitgebreid met Koen Raemakers. Koen zal als coach aan de slag gaan binnen Judoclub Reuver en als vaste wedstrijdtrainer op donderdagavond m.i.v. het nieuwe seizoen de wedstrijdtrainingen gaan geven en daarmee het bestaande team gaan versterken. Onze hoofdtrainer Cor Bosman blijft de senioren- en Kata-trainingen op donderdagavond geven net zoals de lessen op zaterdag.
Met deze uitbreiding van het team trainers en coaches kunnen we veder invulling geven aan het plan en ambitie voor de ontwikkeling van onze judoka’s en het wedstrijdjudo.
In de gesprekken met Koen hebben we hem leren kennen als deskundig, enthousiast en ambitieus en hebben veel vertrouwen in goede samenwerking met het bestuur en andere trainers.

Met sportieve groet,

Jhon Ramaekers, Voorzitter

Om jullie alvast kennis te laten maken stelde wij Koen een paar korte vragen.koen raemakers
Stel je eens kort voor;
“Ik ben Koen Raemakers en ben op mijn 4e begonnen met judo bij Judoclub Amby. (in de buurt van Maastricht) vervolgens ben ik verder gegaan bij Judoteam Maastricht waar ik judoleraar A ben geworden.”
Hoe kom jij in Reuver terecht;
“Samen met Esmeralda Puts ben ik in Reuver komen wonen. Hier werk ik als Sportfysiotherapeut bij Fysiocentrum Beweeg.”
Heb je een foto voor bij het artikel
Mijn vriendin Esmeralda heeft deze uitgezocht!
Welke ervaring heb jij als trainer/coach
“Als coach ben ik gestart bij de buurt toernooitjes en vervolgens door gegroeid tot op het EK -18 2019 in Warschau“
Wat is belangrijk voor je als coach
“Mijn hoofddoel is het maximale uit elke afzonderlijke judoka helpen halen. Ik zal mij vol goede moed inzetten voor een stijgende lijn van het wedstrijdjudo bij JC Reuver!”