Open dag JCR

judoka 1

Heb je altijd al een keer op een judomat willen staan, net als Juul Franssen om in een echt Judopak worpen en grepen te oefenen? Dat kan op zaterdag 18 september a.s. !!! Dan organiseert Judoclub Reuver een Open Dag waarbij je gratis kennis kunt maken met Judo.
Sinds 1970 verzorgt Judo Club Reuver wekelijks judotrainingen voor jong en oud. Onder deskundige leiding van gediplomeerde judoleraren wordt op zowel recreatief als op wedstrijdniveau judo les gegeven.
Door judo te beoefenen bouw je een goede conditie en een gezond en sterk lichaam op. Maar om judo te beoefenen hoef je niet beresterk te zijn. Tijdens de judolessen leer je judotechnieken en wordt je ook geleerd hoe je op een slimme manier je eigen kracht – maar ook die van een ander – kunt gebruiken!
Bij Judoclub Reuver hebben we respect hoog in het vaandel staan en dit wordt op spelenderwijs in de lessen aangeleerd. Leren door te stoeien met elkaar. Tijdens de judolessen besteden wij behalve het aanleren van judotechnieken veel aandacht aan normen en waarden als respect, zelfvertrouwen, (zelf)beheersing, weerbaarheid, discipline, samenwerken en het allerbelangrijkste: plezier in het bewegen.
Wil je dit zelf eens uitproberen? Dan zien we jou graag zaterdag 18 september op de judomat in onze dojo (oefenzaal) aan de Lindelaan 1 in Offenbeek (gymzaal naast basisschool De Meander). Wij hebben diverse judopakken klaar liggen, maar neem voor de zekerheid een ruim zittend jogging/trainingspak mee, het liefst zonder knopen en ritssluiting.

Indeling:
4/6 jaar : 9:00 - 9:45 uur

6/8 jaar: 9:45 - 10:45 uur

8/12 jaar : 10:45 - 11:45 uur

13/16 jaar: 12:00 - 13:30 uur

We zien je graag zaterdag 18 september!