Nationale budodag 2022

Beste judoka’s,logo jcr

Op zaterdag 26 maart 2022 organiseert Judo Bond Nederland voor de negende keer de Nationale Budodag. Tijdens de Nationale Budodag wordt je verwelkomt door docenten, topjudoka's en experts om er een leerzame en onvergetelijke dag van te maken. Je kunt het volgende verwachten op deze dag:

▪ Een leuke en leerzame dag voor alle budoliefhebbers
▪ Ontmoeten en volgen van clinics van topjudoka's
▪ Experts verzorgen inspiratiesessies
▪ Een dag vol in het teken van Budo

Lijkt het je leuk om hier aan deel te nemen? En ben je geboren in 2014 of eerder? Dan hebben we goed nieuws voor je want Judoclub Reuver geeft je de mogelijkheid om hier gratis aan deel te nemen. Ook het vervoer hiernaartoe wordt door de club geregeld. Omdat we tijdig kaartjes moeten bestellen willen we graag van jullie weten wie hieraan wilt deelnemen. Je kunt je hiervoor opgeven door uiterlijk 6 maart een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Geef in de mail duidelijk je voor- en achternaam aan en je geboortedatum.

Voor het programma verwijzen we je graag naar de volgende site: https://www.jbn.nl/uploads/Totaal-overzicht-programma-2022_220221_165415.pdf

De Nationale Budodag vindt plaats in Hotel & Congrescentrum Papendal te Arnhem. Het dagprogramma start om 9.30 uur en duurt tot 16.00 uur.

Na opgave informeren we je verder over vertrektijden en dergelijke. Jij wilt deze dag toch zeker niet missen!

Snel opgeven dus…

Judoclub Reuver