Grote clubactie

Judoclub Reuver doet mee met de Grote Clubactie!grote clubactie 2023

 
Beste judoka’s, ouder(s) / verzorger(s),

23 september start de grote clubactie en ook dit jaar zal judoclub Reuver proberen om zoveel mogelijk loten te verkopen. We hopen dat jullie allemaal jullie uiterste best willen doen. 

Met de opbrengst van de verkochte loten kunnen we namelijk leuke activiteiten voor de judoclub organiseren. Denk hierbij aan het kamp of de clubkampioenschappen. 

Om onze leden te bedanken voor hun inzet hebben, staat er voor iedereen die minimaal 15 loten heeft verkocht, via de QR code, een bon van Jo’s ijssalon ter waarde van €10,- klaar.

Elke judoka die minimaal 25 loten via de QR-code heeft verkocht, verdient vanuit de grote clubactie een medaille.

Voor de judoka’s die de meeste loten hebben verkocht, willen wij ook een extra beloning uitreiken

Onder de zaterdaggroepen 1 / 2 (09.00 - 9.45 / 09.45 - 10.45) en 3 / 4 (10.45 - 11.45 / 12.00 - 13.30) worden 3 leden met de meest verkochte loten ook nog eens extra beloond door een cadeaubon ter waarde van: 

  • Nummer 1 €35,-
  • Nummer 2 €25,-
  • Nummer 3 €15,-

Hoe werkt het? 
Op 23 september ontvangt ieder lid een boekje met QR-code en verkoophandleiding. 

Een lot kost € 3,-. Hiervan gaat 80% (€ 2,40 per lot) direct naar onze clubkas. (Jeugd)leden verkopen loten aan vrienden, familie en buurtgenoten, gaan langs de deuren en/of delen een verkooplink via Whatsapp en social media.

Ook is er de mogelijkheid om een superlot te (ver)kopen, een superlot staat gelijk aan 50 lossen loten. Een superlot is bedoeld om aan grotere organisaties te verkopen.

Koop loten en steun onze vereniging! Je maakt ook nog eens kans op mooie prijzen.

Mochten er nog vragen zijn, kun je altijd terecht bij: 

Tom Cremers,

Laszlo Schoolmeesters,

Marijn Hermans of

Imke Bloemers

Of stuur gerust een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.