3 Maal goud in Susteren

Zondag 8 september was het toernooi van JC Samurai Susteren. De judoka's van JC Reuver deden het weer prima op dit toernooi. Debutantje Fenne Peeters mocht de spits afbijten. Met haar slechts 16kg zat ze in de poule tot 22kg, bij jongens geboren in 2008. Fenne wist 2maal heel overtuigend te winnen en 2013-09-08 susterenbehaalde de derde plaats. Haar broer Milan zat tot 21kg bij Jongens 2. Milan liet gevarieerd judo zien en won alle vijf z'n wedstrijden met ippon en werd zo eerste. De Swalmense Evy vd Venne zat tot 22kg bij meisjes 2. De eerste wedstrijd moest Evy er even inkomen, maar deze werd net als al haar wedstrijden met ippon gewonnen en was zo de volgende kampioen.

Juul Peeters volgde de voorbeelden van de jongere Reuverse judoka's goed op en kreeg na vier winst partijen ook het goud omgehangen. Ook de Belfeldse Stan Dekkers zette zich goed in maar het goud behalen lukte hem net niet, toch een mooie bronze medaille voor hem. Florentijn Ramakers streed goed maar eindigde net langs het podium.

Zaterdag 7 september was in Baarlo de eerste dag van de interne competitie. Deze competitie is voor judoka's dienog geen of bijna geen wedstrijd ervaring hebben. Eerste plaatsen waren er voor: Luuk Peeters en Owen Peulen tweede werd: Raf Dambacher, Jort Bremmers en Laszlo Schoolmeesters. En de derde plaats was er voor Mauro Meli en Sil Dambacher.